OVERBLIJVEN
TSO-overblijven
                                                                                                                                                      
TUSSENSCHOOLSE OPVANG.
 
Wij bieden uw kind de mogelijkheid om de lunch op school te gebruiken. Het overblijven gebeurt onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Het bestuur delegeerde deze verantwoordelijkheid door naar de schoolleiding. De begeleiding is in handen van een aantal vrijwilligers.
 
Registratie, administratie en declaratie van de Overblijf wordt verzorgd met TSO ASSISTENT, een online dienst. Na eenmalige en kostenloze inschrijving kunt u 24 uur per dag uw kind voor de TSO aanmelden (en net zo makkelijk weer afmelden). Door de inschrijving heeft de tso-coŲrdinator zicht op belangrijke informatie als allergieŽn, medicatie en telefoonnummers waaronder u bereikbaar bent indien nodig.
 

Klik hier voor de registratie handleiding voor BS De Spil te Bingelrade.
Klik hier voor de registratiehandleiding voor BS St. Gertrudis te Jabeek.

 
Beschikt u niet over een computer met internet, dan kunt u op school gebruik maken van een computer om uw kind aan te melden voor het overblijven. U kunt bij de administratie terecht voor nadere uitleg.
 
Betalen.
Het overblijven kost Ä 1,- per kind per keer. U ontvangt maandelijks per e-mail een gespecificeerde factuur van de gebruikte overblijf. De betaling is achteraf en gebeurt maandelijks op de 27ste.
 
Aanmelden.
Om gebruik te kunnen maken van de overblijfvoorziening moet een kind tevoren zijn aangemeld. Doe dit door in te loggen en gewenste overblijf te RESERVEREN. Dit kan net als annuleren tot 11:00 uur van de dag zelf.
 
Annuleren.
Overblijf die tijdig is geannuleerd hoeft niet betaald te worden